Chceli by ste poznať postup takejto úpravy newborn fotografie vo Photoshope?

Fotografia pred úpravou

Fotografia po úprave

Alebo aj vedieť urobiť takúto úpravu?

Spoznať aj techniky pre zmenu farby čohokoľvek na fotografiách?

Alebo napríklad postup úpravy pootvoreného očka bábätka?

Všetky tieto techniky a úpravy môžete teraz spoznať v

Online kurze

Pokročilé techniky úprav newborn fotografií vo Photoshope

  • V online kurze uvidíte krok po kroku úpravu fotografie, ktorú vidíte na obrázku
    spoznáte techniku rozostrenia - vyhladenia pozadia na fotografiách, techniku retuše pleti frequency separation, techniky pridania teplých odtieňov, zosvetlenia alebo kontrastu
  • Spoznáte krok po kroku postup úpravy tehotenskej fotografie
    + sa naučíte vytvoriť si retušovaciu akciu + sa naučíte spojiť takéto dve fotografie vo Photoshope
  • Naučíte sa zmeniť farbu čohokoľvek na fotografiách
  • Naučíte sa, ako upraviť pootvorené očko bábätka na fotografiách
    zároveň aj techniku zoštíhlenie postavy

To všetko v krátkych videách, v ktorých uvidíte dianie na mojej obrazovke a budete počuť môj hlas s presnými inštrukciami

Podrobnejšie informácie

Jedná sa o internetový kurz a do kurzu sa dostanete kedykoľvek, stačí otvoriť internet a zadať heslo na prihlasovacej stránke. Nie je nutné, aby ste boli pripojená v nejakom konkrétnom čase. Prístupy do kurzu máte na 3 roky, k jednotlivým videám sa môžete kedykoľvek vracať a aj opakovane si ich prehrať.

Kurz je potom rozdelený na dve časti + dva bonusy:

V prvej časti uvidíte krok po kroku úpravu tejto fotografie👇👇👇, s podrobným vysvetlením každého môjho kroku. Uvidíte úpravu pozadia, retuš pleti nazývaný frequency separation, úpravu farebného tónu fotografie, svetlosti a kontrastu.

Fotografia pred úpravou

Fotografia po úprave

V druhej časti uvidíte krok po kroku úpravu tejto fotografie👇👇👇, s podrobným vysvetlením každého môjho kroku. Uvidíte úpravu pozadia, retuš pleti nazývaný frequency separation, celkovú úpravu fotografie, svetlosti a kontrastu. Naučíte sa aj vytvoriť si retušovaciu akciu.

Fotografia pred úpravou

Fotografia po úprave

Potom spoznáte postup, ako vo Photoshope spojíte dve fotografie a vytvoríte takúto fotografiu

BONUS 1

V tretej časti sa naučíte zmeniť farbu čohokoľvek na vašich fotografiách. Túto techniku uvidíte krok po kroku na príklade zmeny farby pozadia na tejto fotografii. Opäť všetko uvidíte krok po kroku s mojim podrobným vysvetlením.

BONUS 2

A v poslednej bonusovej časti spoznáte návod, ako na newborn fotografiách upravíte pootvorené očko bábätka. Bábätká majú často jedno očko pootvorené a preto verím, že poznať túto techniku môže byť pre vás veľmi prínosné a budete ju často pri úpravách používať. Rovnako aj túto techniku spoznáte krok po kroku, s podrobným vysvetlením, konkrétne na tejto fotografii

Aká je cena tohto kurzu?

Online kurz

Pokročilé techniky úprav newborn fotografií vo Photoshope

môžete získať iba za

49,90 Eur

Znalosť týchto techník úprav vám pomôže ešte viac vylepšiť vaše newborn fotografie, dodať im profesionálnejší vzhľad a tým získať viac klientov.

Mala som to šťastie, že som kurz vyhrala v skupine na facebooku Úvod do sveta newborn fotografie a som rada, že môžem napísať k nemu hodnotenie. Je, ako aj všetky iné kurzy od Majky, veľmi jednoduchý a prehľadne spracovaný. Nemala som nejaké extra očakávania, myslela som si, že koľko už toho viem ,no ale samozrejme zas milo prekvapila ♥️ ako najlepšie hodnotím úpravu pleťovky u bábätka, ktorá je použiteľná aj v iných situáciách a pri najbližšej príležitosti ju určite idem rovno skúsiť, ako aj zmenu farieb ♥️ Majka vážne tlieskam ♥️♥️♥️ zas som o čosi múdrejšia a zas si trúfnem o čosi viac. Kiež by každý kto robí tutorial a pod. to takto detailne vysvetľoval...
Veronika M.Mamina dvoch detičiek, hobby fotografka
Kurz pokročilé techniky úprav newborn fotografií je od vás veľmi prehľadný, krásne sa v ňom dá vyznať a hlavne čo je pre mňa veľká výhoda v ňom aj konkrétne ukazujete ako jednoducho upraviť danú fotografiu.Techniku na zavretie očka som vôbec ani nepoznala a určite ju využijem ako aj techniky rozostrenia pozadia, ktoré som ja doteraz nepoužívala. Pri najbližšej úprave bábätiek určite z kurzu čo to poskúšam.
Michaela KrajcikovaMamina a začínajúca fotografka

Časté otázky

Aké znalosti Photoshopu musím mať, aby som kurz zvládla?

V tomto kurze sa už nevenujem úplným základom práce vo Photoshope. Aby bol pre vás kurz zrozumiteľný, mali by ste ovládať základné techniky Photoshopu, ako napríklad prácu s vrtstvami, vrstvami úprav a maskami vrstiev a základnú prácu s nástrojmi Photoshopu, napríklad so štetcom, alebo klonovacím razítkom. Ak náhodou tieto základy neovládate, kurz môže byť pre vás ťažšie uchopiteľný.  Vtedy odporúčam prejsť najprv kurzom Základy úprav fotografie vo Photoshope, v ktorom môžete tieto základy spoznať.

Čo ak ešte nemám Photoshop?

Adobe Photoshop je najlepšia a zároveň aj jednoduchá aplikácia na úpravy fotografií. Pokiaľ sa chcete newborn fotografii skutočne venovať, určite vám odporúčam s Photoshopom sa zoznámiť. A spoločnosť Adobe ponúka aj možnosť vyskúšať Photoshop úplne zdarma.

Technické informácie

Jedná sa o online kurz, do ktorého sa dostanete kedykoľvek po zadaní prihlasovacích údajov - prihlasovacie údaje dostanete emailom hneď po úhrade kurzu. Následne budete mať prístup k jednotlivým lekciám a videám kurzu, na vašom monitore budete vidieť dianie na mojej obrazovke a budete počuť môj hlas s inštrukciami. Prístup do kurzu máte na 3 roky, takže k videám sa môžete kedykoľvek vracať a aj opakovane si ich prehrať.

Online kurz

Pokročilé techniky úprav newborn fotografií vo Photoshope

49,90 Eur

Chceli by ste sa pred kúpou ešte na čokoľvek spýtať?

Ak máte akúkoľvek otázku, neváhajte mi napísať

inspiracie@mariagasparova.sk

Ochotne vám na všetko odpoviem.

Ste tu prvý krát a ešte ma nepoznáte?

Volám sa Mária Gašparová a fotografii sa venujem už viac ako 13 rokov. Profesne najmä fotografovaniu úplne malých bábätiek, som profesionálnou newborn fotografkou. Som členkou APNPI - asociácie profesionálnych akreditovaných newborn fotografov z celého sveta.

Počas mojej praxe som nafotila už stovky bábätiek a poznám mnoho tipov a trikov, ako s takto maličkými bábätkami pracovať, ako ich odfotiť čo najkrajšie a ako fotografie ešte vylepšiť vo Photoshope.

Z mojich dlhoročných skúseností môžete dnes čerpať aj vy. Na mojom webe nájdete množstvo inšpiratívneho materiálu - články na blogu, eBooky a online kurzy, ktoré môžu pomôcť aj vám na ceste k lepším a profesionálnejším fotografiám. Napríklad aj online kurz Pokročilé techniky úprav newborn fotografií, o ktorom ste si práve prečítali.